Planer

Årsplaner, handlingsplaner - eksempler

plan.jpg
Nedenfor finder I en række eksempler og idéer til klubbens arbejde med årsplaner, projekter og handlingsplaner, som kan bruges som inspiration til jeres eget klubarbejde:
 
Årsplaner:
En årsplan kan bl.a. hjælpe klubben med at styre, hvilke faste opgaver der skal løses, hvornår opgaverne skal løses, og hvem der skal løse opgaverne? Årsplanen er derfor et vigtigt styringsredskab for bestyrelsen i klubben.
 
Få gode råd og inspiration i DIF's Hæfte: Klubbens årsplan.
 
Årsplan for en fægteklub - eksempel.
Deadlinekalender for en fægteklubs bestyrelse - eksempel.
 
Dette årshjul indeholder alle aktiviteter, som de fleste fægteklubbers bestyrelser står for - herunder alt I skal huske i forhold til DFF, men også en stævnedel, hvor alle danske stævner er lagt ind. Så er det bare at ændre datoer, tilføje klubbens specielle aktiviteter. DFF's Udviklingskonsulent kommer gerne forbi og hjælper jer med at lave årshjulet på 1 aften.
 
Mål:
Når klubben skal lave handlingsplaner og projektplaner, så skal der sættes mål for, hvad klubben gerne vil opnå. SMART-modellen kan hjælpe jer til at sætte konkrete, handlingsorienterede mål.
 
Projektorganisation:
 
Handlingsplaner:
Handlingsplanen hjælper klubben med at finde ud af, gennemføre og følge op på, hvad der konkret skal gøres, af hvem og hvornår, for at klubben når de mål, som klubbens ledelse har sat sig.
 
Handlingsplan for Teakwondoklub - eksempel.

Handlingplan - tomt skema - fyld selv ud.