Klublån DFF's klassesæt

DFF Plastudstyrssæt - klassesæt (2x12 elever)

undefinedundefined

DFF har 6 sæt plastfægteudstyr til udlån til klubber, der vil arbejde med skoler, SFO-er e.lign. på en nemmere måde end ved brug af fuldt fægteudstyr. Udstyret er pakket i tasker med 12 sæt i hver taske.

Udstyret er nemt at transportere og sætte op og kræver mindre sikkerhedsinstruktion end konkurrenceudstyret. Udstyret er ikke elektrisk. Men det egner sig fint til en god og sjov introduktion til "det færdige spil". Så kan eleverne inviteres til klubbens træning, og her prøve at fægte med elektrisk markering og metalvåben.
 
Aldersgruppe: 2.-6. klasse.
Antal elever: Op til 24 elever.
 
Indhold: (pr. taske)
12 plastmasker
12 stofveste
12 plastvåben
1 kæmpe taske
1 lærervejledning (engelsk)
 
Stofvesten er lavet af solidt bomuld og tjener flere formål:
1. Den angiver træffelt
2. Tager lidt af for hårde stød og slag / fjerner lidt af angsten for at blive ramt, som kan afskrække nogle elever fra at prøve fægtning.
3. Giver eleven en følelse af at være en "rigtig" fægter.
 
Hvad giver plastfægtesæt muligheder for?
  • En sjov og sikker måde at prøve fægtning på for elever mellem 2. og 6.kl.
  • Afprøvning af fægtning på et område på størrelse med en badmintonbane (lille gymnastiksal).
  • Et springbræt til at prøve at fægte senere i klubben.
  • Klubben kan efter en introduktion og lidt undervisning af skolens idrætslærer(e) lade skolen arbejde videre med udstyret i f.eks. idrætstimerne i en efterfølgende periode, da materiellet ikke er farligt og ikke er reparationskrævende.
  • Udstyret kan blive liggende på skolen fra gang til gang i den medfølgende taske efter aftale med skolen/institutionen (i sidste ende er det dog klubbens ansvar, at materiellet leveres tilbage til DFF i fuld og ordentlig stand).
 
Taskerne har siden 2012 været udlånt til bl.a. mange fægteklubber rund ti landet. Tilbagemeldinger fra klubberne er positive. Det er let at arbejde med i skolesammenhænge.
 
I årenes løb har flere skoler/kommuner købt tasker, så skoler selv kan arbejde med fægtning i idrætstimerne. Læs om skolekøb.
 
Klubber kan også selv købe sættet direkte hos forhandleren. 1 taske koster ca. kr. 5000,-.
 
Hvis din klub ønsker at låne eller købe taskesæt gennem DFF, så kontakt DFF's Udviklingskonsulent.
 
DFF gør venligst opmærksom på, at materiellet ikke udlånes direkte til skoler og institutioner uden en medlemsklubs mellemkomst.
undefined