B&U Rangliste

B&U Ranglistestævner

FGDF99-1.JPG

Ranglistestævner for børn og unge på fleuret og kårde i aldersklasserne miniorer til og med kadet. 

Der er årligt 5-7 ranglistestævner, herunder B&U-DM, i hver aldersklasse på fleuret og kårde, hertil kommer pr. sæson 2018-19 4 sabelstævner for kaddetter. Fægterne tildeles point på ranglisten efter placering ved hvert stævne.

Ranglisten er løbende, og ved hver sæson afslutning kåres en vinder.

Stævnerne afvikles af DFF's medlemsklubber efter et regelsæt fastsat af DFF. Til de enkelte stævner er der præmier eller medaljer i de forskellige aldersklasser. Find regelsættet her.

B&U Ranglistestævnerne er for alle børn og unge og er en god mulighed for at udvikle tidlige konkurrenceerfaringer i en god atmosfære, hvor vi fægter konkurrence for at lære at fægte.
 

Sæsonplan for 2019-2020 for stævner og lejre (pr. 04.11.19)

Tilmelding til B&U-ranglistestævner foregår altid gennem klubben, som tilmelder i Ophardt Online. 

 

Også for kadetter:

Husk, at der også er ranglistestævner for kadetter, så de kadetter, der ikke fægter internationale stævner, har en mulighed for at fortsætte med at fægte ranglistestævner, som de er vant til. 

Stævnerne, som er på kadetranglisten, er stort set de samme, som de stævner, der er for øvrige B&U-kategorier.

Pointsystemet er også det samme, som vi kender fra B&U-ranglisten. Det skal dog siges, at seedning til B-stævnerne Trekanten Open, Trekanten International og DM følger udtagelsesranglisten for kadetter, men man får altså point på begge lister, hvis man fægter disse stævner.

I kan se alle ranglisterne på Ophardt.

 

Til nogle enkelte B&U-stævner kan der både være kategorier, som tæller med på ranglisten, og kategorier, som ikke er en del af ranglistesystemet, men er "B&U nationale eller regionale stævner". Se afsnittet om: B&U Nationalt/ regionalt.

 

undefined