Condis Kårdecup Seniorer 2020

Condis Kårdecup Seniorer 2020

IMG_1897.JPG

Kårdecuppen Senior Østdanmark har pr. 2018 skiftet navn til "Condis Kårdecup Seniorer" og afvikles for 9. år i træk med 6 afdelinger rundt om på Sjælland med masser af kampe og hygge hver gang og afdelingspræmier og præmiering af samlede vindere efter sidste afdeling.

"Condis Kårdecup Seniorer" er en regional stævneserie for Østdanmark - som dog er åben for alle landets fægtere - lige som den vestdanske Skrydstrup Cup.

Der fægtes på tværs af køn og alder (Kadetter, juniorer, seniorer og veteraner kan deltage) i storpulje(r) "alle mod alle" til 5 touches/3min.

Målet for "Condis Kårdecup Seniorer" (tidl. Kårdecuppen Østdanmark) er et stævnetilbud, der er billigt, giver mange kampe, på attraktive tidspunkter for unge og voksne - og at tiden, du skal afsætte til deltagelsen (afvikling og transport) er tillokkende.

Cuppens målgruppe er fra bredden til talent, så der skulle gerne være noget at komme efter på flere niveauer og erfaringer og oplevelser til alle.

Resultaterne fra de enkelte afdelinger og den samlede stilling i cuppen vil blive offentliggjort her på hjemmesiden løbende mellem hver afdeling under Resultater i Stævnekalenderen. Tjek din placering.

 

Invitation til årets afdelinger - de enkelte afdelinger annoncers også under Stævner.

(Bemærk, at Condis Kårdecup Seniorer i 2020 følges med Condis Kårdecup Kids (tidligere kaldet MM Visioncuppen), således at konkurrencerne finder sted hos de sjællandske klubber, der afholder Condis Kårdecup Kids, og afvikles samme sted i umiddelbar forlængelse af Condis Kårdecup Kids, kl. 14-16).

 

Reglerne for cuppen findes her: Stævnepropositioner for Kårdecuppen Østdanmark (Condis Kårdecup Seniorer). N.B.: Reglerne er modificeret i 2015-16.

 

Puljeskema til stævneafholdende klub.

 

Slutstilling for 2019 i Kårdecuppen. 

Slutstilling for 2018 i Kårdecuppen.

Slutstilling for 2017 i Kårdecuppen.

Slutstilling for 2016 i Kårdecuppen.

Slutstilling for 2015 i Kårdecuppen. 

Slutstilling for 2014 i Kårdecuppen.

Slutstilling 2013 i Kårdecuppen.

Slutstilling 2012 i Kårdecuppen.

 

Vi håber, at stævnetilbuddet kan være medvirkende til at udvikle ungdoms - og voksenfægtningen i Østdanmark og være alle østdanske fægtere og klubber til gavn:

En konkurrence hvor unge og voksne kårdefægtere af alle slags mødes til en venskabelig kappestrid.

 

 

undefined