3 klubber mere optaget i DFF! Vi skriver forbundshistorie

3 klubber mere optaget i DFF! Vi skriver forbundshistorie

29. juni 2018 skrevet af

DFF's bestyrelse har i denne uge godkendt optagelse af hele 3 klubber i DFF.

I april optog DFF de 2 første HEMA-fægteklubber i DFF’s historie. I denne uge har vi optaget yderligere 2 HEMA-fægteklubber, nemlig Laurentiusgildet Aarhus og Københavns Historiske Fægteklub.

HEMA-fægteklubber dyrker historisk fægtning som sport. Optagelsen er et led i DFF's strategiaftale med DIF, hvor planen er, at 5 HEMA-fægteklubber optages i DFF i løbet af perioden 2018-2021. 

Læs mere om vores indsats for HEMA-klubber i 2018-2021.

Læs mere om HEMA-fægtning på vores DFF-HEMA-hjemmeside.

Desuden har vi optaget Fredericia Fægteklub i denne uge. Klubben havde stiftende generalforsamling torsdag i sidste uge og fægter moderne sportsfægtning.

Fredericia FK er den første af 3 nye klubber i Region Syddanmark, som DFF i samarbejde med DIF starter og udvikler gennem vores fælles strategiaftale, hvor vi ønsker flere fægtere gennem nye klubber i Vestdanmark.

Til efteråret håber vi, at kunne etablere fægteklubber i Ringe og Nyborg.

Læs mere om vores indsats for Flere fægtere gennem flere nye, klubber i Vestdanmark.

Vi skriver mere forbundshistorie i 2018

Indtil videre har 2018 budt på 6 nye klubber i DFF!

Aldrig i DFF’s 111-årige historie er så mange klubber blevet optaget på et enkelt år – ikke engang i stiftelsesåret 1907. Og aldrig har vi været så mange klubber, idet Fredericia FK bliver fægteklub nr. 41 i DFF.

Velkommen i forbundsfællesskabet til de seneste 3 DFF-klubber: Laurentiusgildet, Københavns Historiske Fægteklub og Fredericia Fægteklub.