2-x-bronze-til-european-cadet-circuit

Medaljer ved European Cadet Circuit

19. oktober 2015 skrevet af

Det er ikke kun juniorherrefleuretlandsholdet, der med guld ved holdturneringen i Lezno, har fået en flot start på efteråret. Også kadetlandsholdsfægterne har klaret sig godt i denne måned.

Først var der Alexandra Brondum, der i et felt med 82 deltagere vandt bronze på damefleuret ved Europaranglistestævnet for kadetter (European Cadet Curcuit) i Manchester d. 03.10. (se samlet resultat).

Og så snuppede Sophus Landorph i denne weekend lige en medalje af samme metal ved Cadet Circuit-stævnet i Florina, Grækenland, hvor 93 herrefleuretfægtere var til start (se samlet resultat). I Florina var der den efterfølgende dag holdkonkurrence, hvor det danske hold bestående af Maxim Valeur, Kristoffer Rykind-Blarke, Jacob Brandt Lang og Sophus Landorph blev nr. 1 ud af 24 hold.

DFF ønsker fægterne tillykke med de fine resultater.

Det bliver spændende at se, om seniorherrekårdefægterne kan åbne ballet på lignende vis ved world-cuppen i Bern i den kommende weekend? De danske veteranfægtere, som skal krydse klinger til Veteran-VM i denne uge i Limoges, krydser vi også fingrene for fra hjemmefronten. DFF ønsker dem og alle andre, der skal til stævner i den kommende tid, held og lykke.

undefinedundefined