Guld til Danmark ved JWC-hold - fleuret

Guld til Danmark ved JWC-hold - fleuret

12. oktober 2015 skrevet af

2015 er et flot år for dansk fægtning i international sammenhæng. Først var der Kolja Dahlin, der vandt bronze ved junior-EM på fleuret i foråret, så var der Patrick Jørgensen, der vandt bronze ved senior-VM på kårde i sommer. Her i efteråret kan forbundsfællesskabet så igen glæde sig over et flot internationalt topresultat. I weekenden vandt juniorherrelandsholdet nemlig guld i Leszno, Polen, ved sæsonens første junior-worldcupstævne på fleuret. Det er vidst ikke sket før, og det lover særdeles godt for den nye worldcup-sæson.

I Lezno var 14 hold til start, og det danske hold, som var seedet nr. 6, slog sig vej igennem konkurrencen ved først at besejre Canada, så Rusland (34-45), så Polen (37-45) og endelig i finalen Frankrig (40-45).

Et stort til tillykke fra DFF til holdet og deres træner: (billedrækkefølge) Julius Sørensen, Thomas Berg, Malte Trier Mørch (assisterende landstræner), Kolja Dahlin, Conrad Seibæk Kongstad. Fortsat held og lykke til alle landsholdsfægterne i den nye FIE-sæson.