Sabeldrengene høster værdifuld erfaring.

Sabeldrengene høster værdifuld erfaring.

27. februar 2023 skrevet af Emma Maria Henriksen Thrane

Der blev til 4 gange slutrundedebut, da Peter Thorvald Engel, Oliver Wulff, Johannes Lehmann og Casper Brown repræsenterede Danmark ved sabelkonkurrencen til EM i Tallinn. Til dagligt fægter Oliver, Johannes og Casper i Taastrup Fægteklub, mens Peter har sin hverdag i Boston i USA. Drengene har haft en rigtig god oplevelse ved deres første EM:

”Det har været rigtig fedt at møde nogle af de bedste fægtere i Europa. Det er fedt at prøve sig op i mod nogle af de højere seedede fægtere. Oliver, Casper og jeg har fået værdifuld erfaring frem mod næste år, da vi har endnu et år som kadet fægtere,” fortæller Johannes.

De danske sabeldrenge flytter sig positivt og til EM viste de også rigtig fine takter, hvor sejren over England var et højdepunkt i turneringen. Men vigtigst af alt, var den læring, som drengene tager med sig videre:

”Vi har fået et endnu bedre fællesskab på holdet og til sådan en turnering får man mulighed for at prøve kræfter med flere forskellige fægtestile, når man fægter mod de andre nationer. Det giver enormt meget læring,” fortæller Oliver Wulff.

Sabeldrengene har gang i et flot projekt, som bliver spændende at følge fremover.