RECEPTION FOR JONAS WINTERBERG-POULSEN OG LENE JENSEN

Fægteklubben Trekanten inviterer til reception

10. august 2023 skrevet af Emma Maria Henriksen Thrane

Kom og vær med, når vi fejrer Jonas Winterberg-Poulsens imponerende præstation med en 2. plads ved European Games, og samtidig takke vores afgående formand Lene Jensen for det store arbejde hun har ydet klubben i sin tid som formand og for Fægteklubben Trekanten.

Jonas WINTERBERG-POULSEN takes silver at the European Games 2023

Jonas Winterberg-Poulsens bemærkelsesværdige præstation ved European Games 2023, bød på flere underholdende sejre, og sluttede med en både nervepirrende og umådelig spændende finale, der endte i en flot sølvmedalje. Jonas er en inspiration for vores medlemmer, og har endnu en gang sat dansk fægtning på landkortet med sin dedikation og sit talent.

Vi ønsker også at benytte denne lejlighed til at markere klubbens nylige formandsskifte og takke den afgående formand, Lene Jensen, for hendes enestående arbejde og uvurderlige bidrag til klubben de seneste år. Lenes lederskab har været af afgørende betydning for vores klub og dens udvikling.

Receptionen finder sted:

Torsdag, den 24. august 2023
Tid: Kl. 20.00
Sted: Fægteklubben Trekanten, Ryparkens Idrætsanlæg

Vi arrangerer en hyggelig aften med lidt forfriskninger, hvor der vil være rig mulighed for at lykønske Jonas personligt og takke Lene for hendes indsats.

Vi håber, du vil deltage, så vi sammen kan gøre denne aften til noget særligt.

 

Med venlig hilsen,
Bestyrelsen for Fægteklubben Trekanten