Medarbejder situationen ved Dansk Fægte-Forbund

Medarbejder situationen ved Dansk Fægte-Forbund

14. september 2023 skrevet af

Sportschef og Udviklingskonsulent Morten Hjulmand er for anden gang blevet far til en pige i midten af august og gik derfor på barsel. Stort tillykke med familieforøgelsen. Desværre blev han syg under barslen og er sygemeldt på ubestemt tid. Vi ønsker Morten og familien alt muligt godt, og glæder os til at byde ham velkommen tilbage når han bliver raskmeldt.

Alle henvendelser ang. udviklingskonsulentfunktionen kan rettes til Udviklingskonsulent Mads Eriksen mads.eriksen@faegtning.dk.
Henvendelser ang. sportschefsfunktionen kan rettes til Talent- og Eliteudvalget eliteudvalg@faegtning.dk. Konkrete opgaver, f.eks. tilmelding til stævner, varetages af Sekretariatet.

Emma Maria Henriksen Thrane er vores medarbejder i Sekretariatet. Efter planen skulle hun gå på barsel fra oktober, men på grund af sygdom blev hun desværre sygemeldt i august, og vil først komme tilbage efter endt barsel. Vi ønsker Emma og familien alt muligt godt, og glæder os til at byde hende velkommen tilbage efter endt barsel.

Daniel Skaaning Dinsen i Administrationen har overtaget ansvaret for DFF, og vil have det indtil Emma kommer tilbage. På trods af den tidlige overdragelse, er han kommet rigtig godt i gang, og er godt støttet af Keld og de andre i teamet.

Ovenstående har givet og vil give udfordringer for DFF i den nærmeste fremtid. Vi forsøger at løse alle opgaver, men bær over med os, hvis det ikke går så hurtigt, som det plejer at gøre.  

Med venlig hilsen

Bestyrelsen

Dansk Fægte-Forbund