Abigail Marie Kvistorf til sin 2. EM-slutrunde

Abigail Marie Kvistorf til sin 2. EM-slutrunde

3. marts 2023 skrevet af Emma Maria Henriksen Thrane

Abigail Marie Kvistorf lever til dagligt i Frankrig, hvor hun har kastet sig over sabelfægtning. Selvom fødselsåret er 2007 og hun fortsat har et år tilbage som kadetfægter, har hun allerede overstået sin 2. EM-slutrunde. Hun fortæller at hun godt kunne mærke en mental forskel på de to slutrunder:

”Jeg var mindre nervøs denne gang. Både fordi jeg havde prøvet det før, men også fordi mine forberedelsesmuligheder var bedre i år end sidste år, da jeg sidste år brugte al min energi på at komme af med en skade.”

Abigail er en meget ambitiøs fægter, og hun har nydt at være til endnu en stor turnering:

”Det er en meget anderledes oplevelse at fægte slutrunder. Det er på et noget højere niveau end jeg er vant til. Det er virkelig fedt at man kunne fægte mod alle de stærke modstandere. Det jeg tager med mig fra denne turnering er at være mere aggressiv og vise min modstander at det er mig, som vil vinde”

Selvom Abigail ikke ser meget til de danske fægtere til dagligt, synes hun det er en rigtig fin oplevelse at være sammen med de andre danske fægtere. Det bliver spændende at følge Abigail fremover.