DFFs sportschef Laurence Halsted

DFFs sportschef Laurence Halsted

19. august 2021 skrevet af Jan Sylvest Jensen

DFFs sportschef Laurence Halsted har meddelt, at han af personlige grunde ikke vil søge sin kontrakt forlænget med udgangen af året. Laurence udtaler:

"Jeg har stiftet familie og har i dag to fantastiske børn under 3 år. I min optik, skal en sportschef helst kunne være sammen med fægterne og trænerne så meget som muligt, når de træner i deres klubber og konkurrerer til internationale stævner og mesterskaber. Den del af rollen, føler jeg ikke længere, jeg kan udføre uden at gå på kompromis med mit ønske om at være sammen med min familie. Af den grund har jeg valgt ikke at forhandle en forlængelse af min kontrakt, når den udløber med udgangen af året."

I DFF beklager vi meget udsigten til ikke at fortsætte det gode samarbejde med Laurence, men vi har stor forståelse og respekt for hans beslutning. Heldigvis er han hos os nogle måneder endnu, hvor han fortsat vil varetage sportscheffunktionen. For DFF vil den kommende tid blive brugt på at overveje fremtiden, herunder skal også den økonomiske aftale med DIF falde på plads førend de endelige planer kan lægges.

På vegne af bestyrelsen

Jan Sylvest Jensen