Condis Kårdecupper 2020

Condis Kårdecupper 2020

4. januar 2021 skrevet af Dan Bjergvang

Condis Kårdecupper har som så meget andet været hårdt underdrejet på grund af corona. Det er kun lykkedes at afvikle ialt tre turneringsrunder i 2020. Men der var alligevel gode deltagerantal i de to første runder, hvor Kids og Senior tilsammen havde over 100 startende fægtere både i Fléche og HFK.

Sammen med vores sponsor har jeg tænkt og tænkt, hvordan der kunne skabes en bare nogenlunde afslutning på 2020-turneringen. Vi er blevet enige om, at vinderne for både Kids og Senior får gavekort, som kan bruges, når Danmark åbner lidt mere op end det er nu. Derfor modtager Kids gavekort til biograftur for to og Senior gavekort til luksusbrunch.

Udgangspunktet for at finde vinderne bliver den senest kendte stilling – det vil sige resultatet efter afviklingen af Kårdecupperne i Vordingborg i september. For Kids har vi valgt at præmiere de første tre pladser, da det ikke er muligt at mødes til det velkendte overdådige gavebord. For Senior er reglerne for at vinde givet på forhånd.

Vinderne af Condis Kårdecup Kids 2020 er: Valdemar Christensen, KFK med 251 point – Natalja Stiller, GLF med 204 point – Benjamin Madsen, KFK med 183 point.

Vinderne af Condis Kårdecup Senior 2020 er: Bedste Dame U40 år Zarina Stiller, GLF – Bedste Dame O40 år Annette Langkilde, GLF – Bedste Herre U40 år Valdemar Christensen, KFK – Bedste Herre O40 år Nicolaj Rasmussen, GLF.

Årets Fægter er ikke blevet valgt i 2020.

Vinderne kan kontakte turneringsansvarlig Dan Bjergvang på mail dan.bjergvang@mail.tele.dk for at aftale modtagelsen af gavekortene.

Forberedelsen af Condis Kårdecupper 2021 er i fuld gang. Vi starter først til april i håb om, at corona-situationen er tilstrækkelig bedret til den tid. Samtidig forsøger vi at presse fire runder ind efter sommerferien, så vi stadig kan nå op på i alt 6 runder af Condis Kårdecupper.

Godt nytår

Dan Bjergvang