Årest repræsentantskabmøde mm

Årest repræsentantskabmøde mm

27. august 2021 skrevet af Morten Hjulmand

Dette års repræsentantskabsmøde udviklede sig til at blive årets fedeste sociale fægtearrangement, men i lige så høj grad et arrangement, som bød på værdifuld sparring mellem klubberne og ungeforum. Det hele startede om fredagen på Vilcon Hotel og Konferencegård, hvor DFF’s udvalg fremlagde arbejdet for året, der var gået og planerne for det kommende for de interesserede. Aftenen sluttede med god mad og en tur i baren, hvor man kan ærgre sig over der ikke blev taget referat – for her blev leveret en lind strøm af guldkorn, som både kan løse fægtesportens, men også nationale og internationale politiske udfordringer. Det er noteret i evalueringen.

Lørdag morgen var de morgenfriske på løbetur anført af formanden. Derefter fulgte små 3 timers workshop, hvor klubberne diskuterede forskellige cases og brain stormede på ideer sammen med ungeforum. Stort tak til ungeforum, som var en værdifuld sparringspartner til DFF’s bestyrelse og klubrepræsentanterne.

Repræsentantskabsmødet gik planmæssigt og var fritaget for udvalgenes fremlæggelser, der jo allerede var fremlagt dagen før. Stort tillykke til Dragon Sport for prisen som årets fægteklub og til Louise Seibæk for prisen som årets forbundsfrivillig.

Vi glæder os til at byde velkommen til næste repræsentantskabsmøde, som bliver placeret i weekenden 22.-24. april.