Udenlandske stævner flyttes eller aflyses p.g.a. coronavirus - vær opmærksom

Udenlandske stævner flyttes eller aflyses p.g.a. coronavirus - vær opmærksom

27. februar 2020 skrevet af

Skal I deltage i udenlandske stævner, så vær opmærksom på, at nogle stævner i øjeblikket flyttes til andre lokaliteter eller aflyses grundet en stigende frygt for spredning af coronavirus. Flyselskaber kan endvidere beslutte at aflyse eller omlægge ture til visse destinationer.

DFF modtager meddelelser om aflysninger og flytninger fra de internationale forbund: FIE og EFC. Disse slås op på Facebook-gruppen for Bruttotruppen, i det omfang vi har kendskab til dansk deltagelse.

Skal du til stævner i udlandet i den nærmeste fremtid, bør du, uanset hvilken slags udenlandsk stævne der er tale om, holde dig løbende orienteret via f.x. stævnearrangørens hjemmeside, rejsearrangør eller andre relevante medier, der kan fortælle om dit stævne og din rejsedestination.

Hvis du skal ud at rejse, bør du besøge Udenrigsministeriets hjemmeside på www.uvm.dk for at tjekke de aktuelle rejsevejledninger.

Forebyg smitte fra COVID-19

Sundhedsstyrelsen har følgende anbefalinger til forebyggelse af COVID-19:

  • God håndhygiejne, primært håndvask, evt. hånddesinfektion, hvis hænderne er rene og tørre
  • Undgå kontakt med personer, der har symptomer på forkølelse og/eller luftvejsinfektion
  • Host eller nys i engangslommetørklæde, alternativt i albuebøjningen

Hermed beskytter man både sig selv og andre mod smitte. 

Læs mere på Sundhedsstyrelsens hjemmeside.

Afbestilling / aflysning og Idrættens Rejseforsikringer

Fægterne er i en række tilfælde dækket af DIF's fælles forsikring i forbindelse med idrætsrejser, og du kan læse om muligheder for dækning via forsikringen ved afbestilling eller aflysning af en idrætsrejse i forbindelse med coronavirus: Her. Læs generelt om rejseforsikringen her og her.