Søg om støtte til DIF og Always #LikeAGirl Camp

Søg om støtte til DIF og Always #LikeAGirl Camp

4. marts 2020 skrevet af

DIF fortsætter i 2020 partnerskabet med Procter & Gamble. Der åbnes for en ny runde, hvor foreninger kan ansøge om penge til en DIF og Always #LikeAGirl Camp, som giver pigerne en unik oplevelse med idrætten som omdrejningspunkt.

 

Idrætsforeninger opfordres til at søge om midler til DIF og Always’ populære pigecamps. Puljen for 2020 er netop åbnet.

En DIF og Always #LikeAGirl Camp har til formål at motivere endnu flere piger til at være aktive i foreningsidrætten. DIF og Always #LikeAGirl Camp giver foreningen mulighed for:

 

  • at invitere nye piger indenfor, opleve fællesskabet og afprøve idrætten. De piger, der allerede er aktive på holdet, inviterer veninder med til campen.
  • at skabe netværk mellem piger fra andre foreninger, så pigerne har flere muligheder for at fortsætte med at dyrke idræt, hvis deres eget hold smuldrer på grund af efterskoleophold og skader. Foreningen kan gå sammen med andre foreninger om campen – også gerne andre idrætter.

 

ANSØG HER   

Teenagepiger kan være svære at motivere til at blive i foreningsidrætten. De går efter gode karakterer i skolen og i det hele taget efter det perfekte liv.  Idrætten er et frirum for pigerne, hvor de kan de udfordre sig selv i trygge rammer og sammen med venner, som man har det sjovt sammen med.

Alle foreninger under DIF, som har aktiviteter for piger i alderen 12-15 år, kan søge.

Der er åbent for ansøgninger fra den 1. marts til 15. april 2020.

Der kan søges om op til 10.000 kr. som maksimum, hvis campen har en overnatning. For camps uden overnatning er maksimumbeløbet 6.000 kr.