Repræsentantskabsmøde 26.04. - indkaldelse

Repræsentantskabsmøde 26.04. - indkaldelse

11. marts 2020 skrevet af Jan Sylvest Jensen

Kære Fægtevenner

 

Beklagelse

Sidste år vedtog vi på repræsentantskabsmødet dels vi skulle mødes den 26 april 2020 til repræsentantskabsmøde og dels vores nye vedtægter. I de nye vedtægter er indkaldelsesfristen 8 uger fremfor de tidligere 4 uger. Det er derfor med dyb, dyb beklagelse og ærgrelser at vi nu indkalder med lidt over 6 ugers indkaldelse – to uger tidligere end de gamle vedtægter.

 

Nyt sted og tid

Som der sikkert er bemærket har vi grundet OL kvalifikationen besluttet at lægge vores senior DM i samme weekend. Derfor vil vi mod tidligere traditioner indkalde til repræsentantskabsmøde i Fægteklubbens Trekantens lokaler i Ryparken.  For at sikre en god afvikling starter vi allerede repræsentantskabsmødet kl. 08:30.

 

Middag

DFF vil være vært for en middag i Trekantens lokaler lørdag aften kl. 18:00 – eller efter finalerne. DFF betaler for maden og drikkevarer kan købes på stedet.   

Vi håber mange vil komme og være en del af sammenkomsten, og håber også at I tilmelde jer på forhånd via dff@faegtning.dk.

 

Meld dit kandidatur.

Medlemmer af foreninger under Dansk Fægte-Forbund, der ønsker valg til ledige poster i forbundets organer, har mulighed for at bekendtgøre deres kandidatur ved at udfylde en af Bestyrelsen udarbejdet formular. Formularen skal være modtaget af Dansk Fægte-Forbunds sekretariat senest 4 uger før mødet for at blive udsendt til medlemsforeningerne.

 

OBS: Corona.

Det er uoverskueligt nu om Coronaudbruddet vil får indflydelse på disse planer, men vi overvåger myndighedernes anbefalinger og krav. Vi afventer hvilke særlige tiltag der skal iværksættes i forbindelse med repræsentantskabsmødet.

 

Link til indkaldelse.

Find alle mødedokumenter her.

 

På bestyrelsens vegne

 

Formand

Jan Sylvest Jensen