Ny udviklingskonsulent til DFF

Ny udviklingskonsulent til DFF

14. august 2020 skrevet af Catharina Winterberg

Vi er i DFF glade for at kunne præsentere Morten Hjulmand, som vores nye udviklingskonsulent. Mortens opgave bliver at facilitere den fortsatte udvikling af fægteklubberne med henblik på at skabe vækst i medlemstallet og dermed styrke DFF’s arbejde for at være et professionelt, olympisk forbund, der handler innovativt og har fokus på det gode fægtemiljø for alle.

”Jeg glæder mig utroligt meget til at tage fat på arbejdet med at skabe vækst i medlemstallet i DFF. Jeg mener, at det bør være en central målsætning for enhver idrætsforening at sikre fremgang i medlemstallet, uanset om man har identitet som bredde eller eliteklub. Det giver nogle rigtig gode muligheder – både socialt og udviklingsmæssigt”

Morten Hjulmand har god praksisforståelse for bredden gennem sin erfaring med bl.a. åben skole samarbejde og bestyrelsesarbejde, men også eliten ligger hans hjerte nær, som tidligere landsholdsspiller og senest elitetræner i volleyball. Han glæder sig til at stifte bekendtskab med en ny idrætsgren.

”Jeg har en masse viden om klubudvikling fra min tid i volleyball, som jeg kommer til at trække meget på i min sparring med klubberne og når der skal forhandles ny strategiaftale med DIF. Jeg ser også meget frem til at lytte til de mange ideer og visioner, som ligger ude i fægteklubberne, som jeg forhåbentlig kan være behjælpelig med at realisere.”

Morten starter sit arbejde 1. september, men de af jer, der deltager i repræsentantskabsmødet den 30. august, vil få mulighed for at hilse på Morten dér, da han deltager i starten af mødet.