Corona og idrættens fælles forsikring

Corona og idrættens fælles forsikring

13. marts 2020 skrevet af Bestyrelsen

Der er i går sendt besked ud fra FIE om enten udskydelse eller aflysning af diverse stævner. Det betyder, at en del af vores fægtere på landsholdet og deres trænere står med billetter, som ikke kan bruges.

Som fægter eller træner, der deltager i "forbundstur", er du dækket via Idrættens forsikringer, Idrætsrejse.

En forbundsrejse er en rejse, hvor tilmeldingen er sket via forbundet. Du kan læse mere om dækningsomfanget samt finde anmeldelsesformularen for "afbestillingsforsikring" her.

Når du udfylder formen, kan du anføre sportschef Laurence Cassøe Halsted som kontaktperson, e-mail: sportschef@faegtning.dk, telefon 53470946.

Formularen skal som udgangspunkt underskrives af en repræsentant fra forbundet, men det er ret svært logistisk at få dette passet ind, og vi har tidligere kunne klare dette ved at medsende en erklæring fra sportschefen, hvor det bl.a. bekræftes, at den pågældende fægter er en del af landsholdet/på forbundsrejse. Laurence er klar til at lave erklæringerne, så skriv til ham og han vil få dem sendt til jer hurtigst muligt. Vær opmærksom på øvrige dokumentationskrav.

For de forældre, der skulle have været med til kadet/junior VM, er der desværre ikke hjælp at hente hos Idrættens forsikring. Her er I henvist til jeres egen rejseforsikring.


Vi vender tilbage, hvis vi hører nyt på forsikringsfronten.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen