Condis Kårdecupper - nye deltagerrekorder - tak og på gensyn i 2020

Condis Kårdecupper - nye deltagerrekorder - tak og på gensyn i 2020

5. november 2019 skrevet af

Kære fægtere, pårørende og frivillige

Endnu en gang tusind tak til jer alle for at deltage i Condis Kårdecupper for Kids og Seniorer i 2019 – både som udøvere og frivillige. Det er en stor glæde at opleve så mange glade mennesker samlet om vores fantastiske sport.

Også en stor tak til vores hovedsponsor Condi, som i år var initiativtager til, at den traditionelle t-shirt blev skiftet ud med ægte fægtestrømper indviet med logoet for Condis Kårdecup – tak til Poul Corfitsen og hele hans team i Condi.

Condis Kårdecup Seniorer slog igen sig egen deltagerekord, hvilket er en fantastisk, glædelig udvikling. Condis Kårdecup Kids er stærkt tilbage efter en tilbagegang i deltagerantallet i 2018. Kids-delen fik i år det næsthøjeste deltagerantal i cuppens historie. Dermed blev 2019, det år med samlet set flest startende fægtere nogenside fordelt på Kids og Seniorer: 538 startende fægtere i løbet af 2019.

Vi håber at se endnu flere af jer fægtere næste år!

Næste års invitation er sendt til klubberne. Første afdeling vil igen i 2020 blive afviklet af Fægteklubben Fléche i Holbæk - d. 12.01. Adressen i Holbæk er siden ændret - men invitationen med opdateret adresse findes nedenfor og genudsendes senere til klubberne.

Vel mødt i 2020.

Dan Bjergvang, Stævneleder.

Revideret invitation CKC Kids - CKC Seniorer.

Slutstilling for Condis Kårdecupper 2019.

Udvikling i deltagerantal til Condis Kårdecupper 2007-2019.