Stævnerapport: Condis Kårdecupper 6. afdeling

Stævnerapport: Condis Kårdecupper 6. afdeling

5. november 2018 skrevet af

Årets sidste afdeling af Condis Kårdecupper sluttede i lørdags med fuld musik og spænding til det sidste. Vinderen af Kids-rækken formåede at bevare sit forspring på kun 4 point til nummer to, og i seniordelen kom den senere vinder en dag tidligere hjem fra Vietnam for at være sikker på den samlede sejr!

En god dag med masser af glade fægtebørn og -voksne, som alle nød stor glæde af både fægtning, gaver, hinanden og ikke mindst de store lagkager sponseret af Condi og fremstillet af det danske konditorlandshold.

På turneringens vegne siger jeg mange tak til alle de frivillige hænder, som igen i år har været med til at løfte arbejdet i hver enkelt afdeling rundt omkring på Sjælland. Uden jer kunne al det her ikke lade sig gøre. Jeg ser frem til næste års cupper, som forbundet og jeg allerede er igang med at planlægge.

 

Venligst

Dan Bjergvang, turneringsleder.

 

Se: Slutstillingen for Condis Kårdecupper Kids og Seniorer 2018.

 

P.S. fra DFF's Udviklingskonsulent: Og fra DFF's side også en kæmpe tak til Dan, der igen i år har gjort en stor, stor indsats for at vi alle kunne have Condis Kårdecupper på Sjælland, og også en stor tak til sponsoren "Condi Aps".

 

Foto: Øverst Condis Kårdecups Kids 6. afdeling nov. 2018 Nederst: Condis Kårdecup Seniorer ditto.