FIE licens - samtykke til indhentelse og behandling af persondata for FIE

FIE licens - samtykke til indhentelse og behandling af persondata for FIE

12. juli 2018 skrevet af

Kære fægteklubber med medlemmer, som har eller ønsker FIE-licens.

 

Vi beder jer venligst om at videresende nedenstående to dokumenter til medlemmer, der har eller ønsker FIE-licens. Dokumenterne vedrører samtykke til indhentelse og behandling af persondata for FIE.

Formularen "DFF_DENMARK_data protection" skal udfyldes og returneres af fægteren i henhold til den nedenstående vejledning.

 

I vejledningen ”DFF_EU_GDPR_Vejledning_no_1”  forklarer vi grunden til, at dette skal gøres, ligesom vi giver en vejledning til, hvordan den enkelte fægter skal forholde sig i forbindelse med indsendelsen af formularen.

 

Hvis I har spørgsmål til DFF's informationer og vejledning på dette område, kan I skrive jeres spørgsmål via e-mail til dff@faegtning.dk, så vil DFF fortrinsvis svare via uddybende oplysninger på DFF's hjemmeside. Emnefeltet i den e-mail SKAL som minimum indeholde ordet ”FIE samtykke spm”.

 

FIE/EFC licenser for 2018-2019

Vi skal samtidig informere jer om, at DFF's Sekretariat er klar til at modtage jeres samlede bestillinger for hhv. FIE- og EFC-licenser for sæson 2018-2019.

Her vil vi gerne modtage en liste med hvilke fægtere (navn), der skal have FIE-licens, og hvilke der skal have EFC.

 

Husk, hvis fægteren ikke tidligere har haft FIE-licens, så skal vi bruge yderligere oplysninger på disse fægtere – læs mere her: http://www.faegtning.dk/om-dff/licens/

For nye FIE-licenshavere skal der ligeledes indsendes den nedenstående formular: DFF-DENMARK_data protection - dog skal der ikke udfyldes et FIE-licensnummer. Det sørger DFF for.

 

2018-pris for FIE-licens er kr. 300, mens EFC-licens koster kr. 240.

 

Med venlig hilsen

 

Marianne Ipsen

DFF's Sekretariat

43262097 - dff@faegtning.dk

 

Formular til udfyldning

Vejledning fra DFF