MM Vision Cup og Kårdecuppen 6. afd. 2017 - TAK til sponsor "MM Vision" m.m.

MM Vision Cup og Kårdecuppen 6. afd. 2017 - TAK til sponsor "MM Vision" m.m.

13. november 2017 skrevet af

Stort TILLYKKE til vinderne af både MM Vision Cup og Kårdecuppen, som blev kåret ved årets 6. og sidste cup-afdelinger i weekenden d. 4.-5.11. i Vipperød nær Holbæk.

Desuden også endnu en stor tak til firmaet "MM Vision" for at være en trofast sponsor gennem mange år – tak for præmierne! Vinderen af den nye klubkonkurrence blev i år Glostrup Fægteklub. Det gjorde de ved med stort engagement at have en fornuftig mængde børn med til næsten hver en afdeling af MM Vision Cup, men også ikke mindst takket være en stor deltageropbakning til Kårdecuppen for de voksne.

Lad det være en inspiration til alle klubber om også at have fægtning for voksne, og forsøg at få dem til at deltage i stævner med andre voksne. Glostrup Fægteklub fandt ud af, at det lønner sig – gevinsten for klubturneringen var en støtte fra de to stævner på i alt 3.000 kr. til indkøb af klubudstyr.

Årets samlede resultat for de sjællandske cupper og for klubkonkurrencen kan ses her.

Samme weekend var der også Fleuretcuppen i København og Skrydstrupcup i Vejle, så der blev virkelig gået til stålet rundt om i Danmark i den weekend.

På gensyn til de regionale cupper i 2018!