Strategiproces - DFF's bestyrelse har valgt DFF's strategiske spor

Strategiproces - DFF's bestyrelse har valgt DFF's strategiske spor

19. november 2016 skrevet af Jan Sylvest Jensen

DFF's bestyrelse har i sidste uge afgivet indstilling til DIF om sine ønsker til strategiske spor i denne kommende strategiske udviklingsaftale med Danmarks Idrætsforbund (DIF). 

De strategiske spor i udviklingsaftalen med DIF vil være hovedretningerne for DFF's arbejde i 2018-2021. Den strategiske udviklingsaftale indgås endeligt mellem DFF og DIF i juni 2017 og er fundamentet i DIF's nye, økonomiske støttestruktur, som DFF vil modtage tilskud fra. Den økonomiske støtte fra DIF har meget stor betydning for DFF's arbejde.

I løbet af december får vi svar fra DIF's bestyrelse på, om de strategiske retninger for DFF's arbejde er godkendt. Læs indstillingen for strategiske spor her.

Næste skridt i processen - valg af indsatser, handlinger m.m. og 2. runde af klubinvolveringsmøder

Næste skridt i processen et spændende og stort arbejde med at prioritere indsatser, mål og handlinger for hvert enkelt strategispor bør omfatte. I den fase skal mere deltaljeret planlægge, hvad DFF skal arbejde med i 2018-2021. Den del skal vi så præsentere for DIF til marts.

Inden da vil vi så på en ny runde involveringsmøder med fægteklubberne høre, hvad I har af input til indsatser, mål og handlinger for de enkelte spor - ligesom vi i oktober arrangerede involveringsmøder forud for vores valg af strategiske spor.

Involveringsmøde 2- Øst - 10.01. - nærmere om tid og sted følger.

Involveringsmøde 2- Vest - 11.01. - nærmere om tid og sted følger.

undefined