Stævnerapport – 2. afdeling af Fleuretcuppen

Stævnerapport – 2. afdeling af Fleuretcuppen

30. november 2016 skrevet af Catharina Winterberg

Anden afdeling af Fleuretcuppen 2016/2017 blev afholdt søndag d. 20. november hos FK Mahaut, og det var med et flot fremmøde. I alt var 35 fægtere med til at skabe et super hyggeligt stævne.

Der blev som altid til Fleuretcuppen fægtet 2 puljerunder uden udslagning.

Ligesom i første afdeling var Frode Vaaben (FKT) bedste miniorer. Amanda Kristiansen (Vordingborg) vandt hos Puslingene, og bedst i Dreng/Pige kategorien var Magnus Brandes (Mahaut). Kun to kadetter var til start, og for at disse også skulle få noget ud af dagen, fægtede de med i Dreng/Pige-kategorien, hvilket fungerede uden problemer. På grund af det lave fremmøde hos kadetterne var det ikke muligt at lave en holdturnering, som det var tilfældet i første runde af Fleuretcuppen. Bedst af de to Kadetter var Filippa Dybdal Fenger (FSF).

Stort tillykke til alle dagens vindere og stor tak til dagens dommere. Også tak til familie og venner for jeres opbakning til fægterne og stævnet.

Den samlede stilling efter 2 af 4 afdelinger af Fleuretcuppen 2016/2017 kan ses her. 

Den 3. afdeling af fleuretcuppen er søndag d. 22 januar 2017, hvor Rudersdal Fægteklub er værter. Der skal lyde et: "Vel mødt til alle!" med ønsket om en god jul og godt nytår til alle.