Sæsonstart for Fleuret Cuppen – 1. afdeling søndag den 2. oktober 2016

Sæsonstart for Fleuret Cuppen – 1. afdeling søndag den 2. oktober 2016

2. oktober 2016 skrevet af Catharina Winterberg

Stævnerapport:

Så blev tredje sæson for Fleuret Cuppen skudt i gang i Trekantens lokaler. I alt 28 fægtere stillede op til ca. 4 timers hyggeligt fægtesamvær.
Dagens vindere blev Frode Vaaben (FKT) i miniorer, Sally Possing (FKT) i puslinge og Frederik Juul (FKT) i dreng/pige. Kadetterne kommer i år til at forløbe på en anden måde. Baseret på de sidste år års erfaring prøver vi i år med en anden måde at optjene point. Kadetterne fægter i hold (to-mands hold) og tager hver det samlede antal point med videre til næste runde. Der er tale om et forsøg, som muligvis vil skulle justeres undervejs, men for nuværende håber vi på, at kadetterne derude er med på forsøget og støtter op om det. I dag var fire kadetter med og der med fægtet på kryds og tværs. Den holdfægter, der var med til at få flest point i dag var Sophia Sanchez (FKT).


Stort tillykke til dagens vindere og ligeledes et stort tillykke til alle dagens deltagere for jeres resultater. Det var dejligt at se både kendte ansigter og nye.

Den samlede placering i Fleuret Cuppen kan ses her.

HUSK, at næste Fleuret Cup er søndag d. 20. november i Mahauts lokaler i Grøndalscentret. Vi håber at se jer alle og endnu flere af jeres kammerater til 2. afdeling!