MM Visioncup og Kårdecup - sæsonafslutning 2016

MM Visioncup og Kårdecup - sæsonafslutning 2016

17. november 2016 skrevet af

72 kårdefægtende børn og unge og 27 voksne deltog i årets 6. og sidste afdeling af MM Visioncuppen og Kårdecuppen 2016 lørdag d. 12.11.! Igen i år var det et brag af en afslutning mange kampe, mange flotte præmier til alle børnene og hyggelig spisning for de voksne.

For den nystiftede Sorø Akademis Fægteklub blev Kårdecuppens 6. afdeling den første stævnedeltagelse, men sikkert ikke den sidste, i klubbens historie. I løbet af året har 19 danske fægteklubber deltaget med 112 forskellige børn og unge i MM Visioncuppen en eller flere gange, mens 55 voksne og unge har deltaget i Kårdecuppen.

Du kan se alle årets resultater her.

MM Vision har som MM Visioncuppens hovedsponsor fået afslutningsbilledet af alle de 72 børn og unge, som var mødt frem lørdag 12.11.

Stævnelederne, Peter Aagaard og Dan Bjergvang, takker de mange fægtere, dommere, trænerne og andre frivillige for årets MM Visioncup og Kårdecup.

Vi er i gang at finde på en klubkonkurrence som en del af næste års cupper - noget med en præmie til den klub, der sender flest deltagere i løbet af året – mere om det, når invitationerne til næste års cupper sendes ud i december.

Første afdeling af MM Visioncup og Kårdecuppen til næste år bliver 7. januar 2017 i Vipperød. På gensyn til cupperne!

 

undefined