Fleuretcuppen 4. afdeling - stævnerapport

Fleuretcuppen 4. afdeling - stævnerapport

11. april 2016 skrevet af Catharina Winterberg

Søndag d. 3. april lagde Rudersdal Fægteklub rammerne omkring 4. og sidste afdeling af denne sæsons Fleuretcup. Fægtere, trænere og dommere tilbragte nogle hyggelige timer sammen, hvor der blev fægtet på livet løs. Der var dukket en masse trofaste Fleuretcup'ere op for at være med til afslutningen på sæsonens Fleuretcuppen. 

Det blev til to runder med fejring: Først fejredes resultaterne af 4. afdeling og dernæst – efter nogle nervepirrende minutter, hvor slutresultatet blev regnet ud – resultatet af den samlede cup 2015/2016.

Dagens vindere i 4. afdeling af Fleuretcuppen blev:

Miniorer: Elvis Munk Skjødt, FKT

Puslinge: Simon Qvistgaard, FKT

Dreng/pige: Milo Boyer-Dræby, HFK

Kadet: Jens Bjørst, FSF

 

Stort tillykke til jer og til alle de andre deltagere, som naturligvis også blev behørigt fejret.

 

Årets samlede vinder af Fleuretcuppen 2015/2016 blev Simon Qvistgaard, FKT. Der var spænding lige til det sidste, og det var da også kun to point til forskel til nr. 2, Phillip Elias Weyhreter, FKT.

Derudover blev der også fundet sæsonens vinder i de forskellige grupper. Således blev Elvis Munk Skjødt, FKT, vinder af miniorerrækken, Simon Qvistgaard, FKT, vinder af puslinge, Filippa Dybdal Fenger, FSF, vinder af dreng/pige og Silas Kaplan vinder af kadetgruppen.

Kæmpe tillykke til jer alle!!!

Men vi er jo ikke helt færdige endnu alligevel. Som annonceret arbejdes der på et nyt stævne, som vil finde sted den 12. juni. Mere information vil følge, men reserver allerede nu datoen!!! Vi garanterer, at vi gør, hvad vi kan for at det bliver en sjov, spændende og lærerig søndag.