Trekanten støtter brysterne

Trekanten støtter brysterne

1. oktober 2015 skrevet af

Mens det internationale fægteforbund, FIE, arbejder på at forbedre den obligatoriske brystbeskytter for kvinder i fægtning (FIE Nyhedsbrev), så har Fægteklubben Trekanten Østerbro her på hjemmefronten taget initiativ til at deltage i Kræftens Bekæmpelses kampagne "Støt brysterne".
"Støt brysterne"-kampagnen ledes af Kræftens Bekæmpelse, og der samles ind til bekæmpelsen af brystkræft og arbejdes for at skabe øget bevidsthed om sygdommen. Kampagnens logo er en lyserød sløjfe, og lørdag d. 3.10. er udnævnt til "Lyserød lørdag".
Fægteklubben Trekanten Østerbro samler ind til Kræftens Bekæmpelses-projekt og gør på forskellige måder opmærksom på den gode sag i klubben, på hjemmeside og Facebook.
Fægteklubben opfordrer alle andre fægteklubber og fægtere, der har lyst, til at deltage i projektet, der strækker sig over oktober måned. I kan med betalingskort eller mobiltelefon støtte Trekanten Østerbros indsamling her.
I kan også støtte ved på forskellige måder at gøre opmærksomme på brystkræftkampagnen "Støt Brysterne". Når man lægger ting op relateret til kampagnen på facebook, twitter og instagram, så kan man benytte #AttaqueCancer (sammen med andre relevante tags), så flere kan følge med.
Læs mere om klubbens projekt på kampagneside: https://trekanten.org/pink
Endvidere kan I starte jeres egen indsamling i klubben her.