Rapport fra Holbæk Cup og Kårdecup 4. afdeling

Rapport fra Holbæk Cup og Kårdecup 4. afdeling

11. september 2015 skrevet af

Så er stævnesæsonen i Danmark for alvor ved at være igang igen efter sommeren. Der var stor tilslutning til de regionale cupper "Holbæk Cup" for børn og unge og "Kårdecuppen" for de voksne, som i 4. runde 2015 blev afholdt lørdag d. 05. september af Fægteklubben Trekanten Vordingborg. Fægteklubben Trekanten Vordingborg havde på samme måde som sidste år med et stort opbud af frivillige kræfter sørget for god forplejning og et godt stævne – tak for det!

Der blev også kastet lidt stjerneglans over Holbæk Cup, da landstræneren Ferenc Toth var på besøg. Det var landstrænerens første danske stævne efter succesen med VM-bronzemedaljen til Patrick Jørgensen.

Holbæk Cup havde endnu en gang rigtig god deltagelse med i alt 45 B&U’ere. I Kårdecuppen for de voksne var der ny deltagerrekord med i alt 22 starter. Dejligt at se, at Kårdecuppen igen har opbakning.

Vi glæder os til at se jer igen til Holbæk Cup og Kårdecup d. 03.10. Der er altid plads til flere, så tag gerne flere klubkammerater med i alle aldre.

Husk, også vores andre cupper rundt i landet - Fleuretcuppen, Skrydstrupcuppen (kårde-vestdanmark), Aarhuscuppen (fleuret-vestdanmark). Du finder dem nemmest her på hjemmesiden ved at klikke på "stævner" og så klikke på B&U / Senior nationalt/regionalt.

Resultater for Holbæk Cup og Kårdecuppen 4. afdeling.