Fleuretcuppen 1. afd. - stævnerapport

Fleuretcuppen 1. afd. - stævnerapport

4. oktober 2015 skrevet af Catharina Winterberg

Første afdeling af denne sæsons Fleuretcup (Østdanmark) blev skudt igang i Fægteklubben Trekanten Østerbros lokaler. Der var 23 fægtere til start - for hovedparten var dette deres første stævne, men der var også enkelte gengangere fra sidste år.
Formålet med cuppen er at give de urutinerede fægterne en god stævneoplevelse og forhåbentlig give dem mod og lyst til på et tidspunkt at prøve kræfter med ranglistestæverne. Dømt på stemningen havde alle en god oplevelse, og for dagens afviklere af stævnet (Frederiksberg og Trekanten) var det en fornøjelse at være med til.
Der blev kåret vindere i de fire børne- og ungdomskategorier, hvor Elvis Munk Skjødt (FKT) vandt Miniorer, Phillip Elias Weyhreter (FKT) Puslinge, Milo Boyer-Dræby (HFK) Dreng/pige og Silas Kaplan (FKT) kadet. 
Der er plads til deltagelse af endnu flere fægtere, så vi håber på, at I ude omkring i klubberne vil prøve at få flere begyndere eller ikke-stævnevante fægtere med til næste omgang af Fleuretcuppen, som afholdes søndag den. 22. november 2015 i Fægteklubben Mahauts lokaler i Grøndals Multicenter, kl. 10-14. Husk, at det starter kl. 10, så alle skal være indskrevet og varmet op til start inden dette tidpunkt.
De samlede resultater for denne weekends "Fleuretcuppen" finder du her på hjemmesiden ved at klikke på "Stævner" og vælge "resultater" i højre side. Her vil du også kunne finde resultaterne fra weekendens øvrige cupper: Aarhuscup, Skrydstrupcup, Holbækcup og Kårdecuppen.