Er Danmarks bedste holdkammerat fra en fægteklub? (DIF-konkurrence)

Er Danmarks bedste holdkammerat fra en fægteklub? (DIF-konkurrence)

16. september 2015 skrevet af

Prisen DIF og Nordea-fondens Fidusbamse sætter fokus på de mange unge drenge og piger i idrætsforeningerne, der hver dag er med til at gøre livet lidt sjovere for de andre. Vinderen kan se frem til en uforglemmelig rejse til 100.000 kroner med hele sit hold eller træningsgruppe.

 

Jagten er gået ind på at finde Danmarks bedste holdkammerat. Frem til 25. oktober 2015 kan I på www.fidusbamsen.dk indstille en ung fægter i alderen 12 til 19 år til DIF og Nordea-fondens Fidusbamse. Prisen bliver uddelt til en ung fra en af Danmarks Idrætsforbunds foreninger, som kan glæde sig over andres præstationer, altid udviser fair play og bidrager til fællesskabet på holdet eller i træningsgruppen.

 

Man indstiller en person ved at uploade et billede af vedkommende og svare på et spørgsmål.

 

Med prisen følger ikke kun æren. Sammen med sit hold eller træningsgruppe inklusiv to ledere får vinderen en idrætsrejse til en værdi af 100.000 kroner. Så der kan blive rig mulighed for en fed træningslejr eller deltagelse ved et stort stævne i udlandet.

 

Den endelige vinder af DIF og Nordea-fondens Fidusbamse vil blive afsløret og få overrakt prisen 9. januar 2016 til gallashowet SPORT 2015 i BOXEN i Herning. Ville det ikke være fantastisk, hvis det blev en fra en fægteklub, der vandt?

(Billede: Viktor Y er fidusbamsemaskot. Ved sidste års Fidusbamsekonkurrence fik Viktor Y prøvet at fægte)

undefined