Idrætsskadekursus - online - gratis - hele året.

Gratis idærtsskadekursus på din pc-skærm

Dato og tidspunkt: 1. januar 2015 kl. 00:00 - 31. december 2015

Adresse: Ved din pc-skærm

undefinedundefined

E-læring: Gratis Idrætsskadekursus til alle

http://dif-idraetsskader.itai.dk/"Idrætsskader - Nej tak!"
DFF tilbyder gennem Danmarks Idrætsforbund et e-læringskursus i idrætsskader. Det kan nok ikke blive nemmere, at deltage - bare sæt dig til rette foran en computerskærm, læs og klik løs - og du bliver klogere.
Kurset henvender sig til trænere og alle (f.eks. fægterne, forældre / ledere /kommende trænere), der gerne vil have en grundlæggende forståelse for idrætsskader og hvordan man håndterer dem. Det er god viden at have for alle til fægtetræning i klubben, på fægtelejr, til konkurrencer i ind - og udland - og i andre livssammenhænge.
1–2–3 - Hvad er indholdet?
1 Et netbaseret idrætsskadekursus opdelt i tre emner: Forebyggelse, Når skaden sker (Førstebehandling) og Genoptræning. Hvert emne tager ca. 40 minutter - foran din computerskærm. Som kursist vil du få viden og gøre dig refleksioner, som vil gøre dig i stand til at agere aktivt i relation til at forebygge og behandle gængse idrætsskader. Dette bliver formidlet via en blanding af illustrationer, quizzer, dilemmaer, videoer og tekster.
2 Som et supplement får du adgang til en mobil applikation, der fungerer som en kvikguide, hvis skaden alligevel skulle opstå i træning eller konkurrence.
Kurset kan afsluttes med en test, hvor kursister, der består, kan printe deres eget kursusbevis (diplom).
1+2 Gratis kursus og en APP om skader.
Gå bare til http://dif-idraetsskader.itai.dk/ klik, læs, se, hør - og bliv klogere på idrætsskaders forebyggelse og behandling.
3 DFF tilbyder Gratis Test - og diplommodul.
Du kan teste, udfordre dig selv, og tjekke, om du rent faktisk er blevet klogere ved at tilmelde dig et GRATIS test - og diplommodul gennem DFF. Hvis du består testen kan du via den internetbaserede test udskrive et diplom, som bevis på din arbejdsindsats og på at du har tilegnet dig den fornødne viden om idrætsskader.
DFF betaler for test - og diplomdelen, og du kan, som medlem af en fægteklub deltage gratis, hvis du tilmelder dig: 
Mere info: Kontakt Udviklingskonsulent Martin Wiuff.