Pressen

Pressen og klubbens informationsarbejde

presse.jpg
I dette afsnit bringer vi nogle vink og værktøjer til, hvordan klubben kan arbejde med pressen og klubbens informationsarbejde mere generelt.
 
Her kan I finde en oversigt over opgaver, der bør dækkes af klubbens informationsarbejde og en række gode råd til opgaveløsningen.
I denne artikel fra DGI's blad Udspil nr. 2/2011 finder I en række gode råd til, hvordan I bliver synlige lokalt ved bl.a. at fortælle reelle, konkrete historier i lokale medier, på jeres hjemmeside m.m. Det behøver ikke handle om medaljer....
Mange gode råd om hvordan klubben selv kontakter pressen, og om hvad klubben gør, når den bliver kontaktet af pressen. Fra Center for frivilligt socialt arbejde.
 
På journalisten Majbritt Lunds hjemmeside kan I i kort form finde en række gode råd til pressemeddelelser og PR-arbejde. Majbritt Lund tilbyder løbende gratis PR-kurser, som I kan finde tilmelde jer.
 
Videokurset giver nærmere information om AVIS-kriterierne (aktualitet, væsentlighed, identifikation og sensation), som ofte er afgørende for pressen valg af at bringe en historie - eller lade være...
 
Et dokument med gode råd til eliteudøvere fra Dansk Skytte Forbund.