Træneropfølgningskursus - kårde - Næstved og Vordingborg

Træneropfølgningskursus - kårde - Næstved og Vordingborg

Dato og tidspunkt: 5. november 2016 kl. 11:00 - 6. november 2016

Arrangørklub: Næstved Fægteklub

Adresse: NB: Kurset holdes d. 05. i Vordingborg, mens d. 06. foregår i Næstved.

Kontaktperson: Peter Aagaard - Email - 20808436

Weekenden d. 5. og 6. november holder fægteklubberne i Næstved og Vordingborg et lille træneropfølgningskursus for kårdetrænere. Kurset har ikke er fast program, men tager udgangspunkt i ønsker fra de tilmeldte trænere. Kurset er tænkt som et opfølgningskursus for niveau 1 og 2 kårdetrænere. Der vil kun være plads til et begrænset antal deltagere. Tilmelding efter først til mølle-princippet. 

Landstræner, Ferenc Toth, underviser og hjælper kursisterne med at forbedre deres træning og lektioner. Han vil hjælpe, rette, give feedback og give inspiration til træning, øvelser, lektioner eller andet, som kursisterne har ønsker om at få øvet mere.

Det ønskes, at kommer fægtere med til kurset, der vil blive tilbudt at få træning og lektioner af kursisterne. Derfor bør deltagende trænere selv have nogle fægtere med, som har lyst til at få ekstra træning weekenden igennem.

Pris: 100kr. for trænere og 50kr for fægtere (pengene vil hovedsaglig blive brugt til mad og drikke - morgenmad lørdag og søndag. Middagsmad lørdag. 

Sted(er):

Lørdag kl 11:00-17:00 på Panteren i Vordingborg

Søndag kl. 9-14 i TrollehallenHerlufsholm Kostskole. Ferenc underviser indtil kl. 12:00, men man er velkommen til at blive og arbejde videre frem til kl. 14.

Kurset er støttet DFF og afholdes af FKTV og NFK. 

Tilmelding og spørgsmål: Peter Aagaard på tlf. 20808436. Eller mail peter.aagaard.petersen@gmail.com.

 

undefinedundefinedundefined